Direktlänk till inlägg 5 januari 2009
Fisk med smak av kaviar är mycket enkelt och gott.
Ta ett djupfruset fiskblock och tina det.
Lägg i ugnsform.
Blanda 2-3 dl creme fresh med ½ finhackad röd lök och kaviar efter tycke och smak. Jag brukar ta Kalles..
Bred över fisken och in i ugnen i 200 grader 20-30 minuter, beroende på hur tinad fisken är.
Servera med kokt potatis, kokta morötter och t.ex ärter och majs.
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|