Direktlänk till inlägg 11 januari 2014
Mmmm..så smarrigt...
Tina 400 g torsk och skär i 1-2 cm tjocka skivor
Blanda ihop 2 dl creme fraich, 2 msk kapris och 2-3 msk fransk senap
Lägg fisken lite trångt i en smord ugnsform, salta och peppra
Bred över creme fraicheblandningen
Riv 1-2 dl ost över
Efter ca 20 minuter i 225 grader är det klart att äta
Är inte fisken helt tinad så tar det nog minst 25 minuter. Jag serverade med potatis, broccoli, rivna morötter och lite majs. Det var fantastiskt gott. Kaprisen gjorde susen!
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 |
29 | 30 |
31 |
|||||
|