Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Elisabeth - 8 februari 2012 21:51

Då har Nóri varit hos veterinären igen med sin stukade tå.

 

I dag blev hon sövd och så skulle ledvätskan tappas ur, men det visade sig att det inte fanns någon ledvätska och det var en nackdel tydligen. Det togs nya plåtar och dessa skall skickas till en specialist på Strömsholm. De mellersta tårna är nu ihoptejpade nu så att det skall ge stadga och det skall vara så tills nästa återbesök om en vecka. Då skall hon få gå i vattentrask bland annat. Nu blir det Remadyl igen + extra glucosamin i form av små tuggben.

Har vi riktig otur så kommer tån att behöva amputeras men det får vi verkligen inte hoppas. Visserligen har vi haft en hund som fick ta bort två tår på två olika tassar på äldre dar men det var yttertår och det var absolut inga problem med det efteråt men i detta fallet är det ju en mellantå och det blir ju värre kan jag tycka, speciellt på en sån ung, vild hund med så mycket inneboende energi. Tänk om hon aldrig kan gå lös mer!

I kväll är Nóri trött och ligger och småpiper hela tiden. Inte riktigt tillfreds med tillvaron uppenbarligen och det är ju inte vi heller, faktiskt.

Det verkar som en avlägsen dröm med EM i lure coursing i Ungern till sommaren.....

Av Elisabeth - 8 februari 2012 07:16

Städar lite bland alla mina länkar

 

Det är tidig morgon och husse har åkt iväg med Nóri till veterinären. Därför har jag lite tid innan jag skall till jobbet. Ingen idé att gå och lägga sig utan nu gör jag lite nytta vid datorn i stället.

Håller på och tar bort länkar som aldrig uppdateras och så lägger jag till några som jag haft som favoriter och ändå går in och kollar på varje dag. Det finns så många bra bloggar men man kan väl inte länka till alla men en hel del blir det i alla fall.

Nytillkomna bloggar är än så länge bl. a. "Två små hundar och en matte" som handlar om två Chinese Crested, Zelda och Nemi, och deras fantastiskt duktiga matte, Åsa Nilsonne. Så intressant att följa deras öden och äventyr.


Bloggen "Lev idag - tankar i ord och bild" är Monica Jonssons, kennel Accent´s. Hon har inte whippet längre, utan cairnterrier, men det är ändå hon som fått oss in på denna underbara ras, whippet. Efter våra 3 första whippetpojkar från Accent´s så har vi bara velat ha fler och fler. Det kända "jordnötssyndromet", man vill bara ha mer och mer, eller fler och fler....

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards