Direktlänk till inlägg 5 april 2011

SIMMERSKORNA

Av Elisabeth - 5 april 2011 18:45

I dag har alla 5 vovvarna varit på Tassrelax och simmat. Det är så att jag har betald tid där som jag inte utnyttjat och nu när Blå Stjärnan gått i konkurs så kom snålheten upp i dagsljuset och jag tänkte att den tiden måste användas.

Så det blev 80 minuter i bassängen. Vi fick vara där på egen hand, det fanns ingen personal där. Men det var överenskommet så, jag har ju varit där många gånger så det var inga problem att använda grejerna eller så. Tänkte ta både kort och filma men korten blev med "alienögon", gula och gröna, ilsket lysande. Filmen blev väl sådär men den har jag inte gjort i ordning så den kommer kanske längre fram.

Nóri fick simma först. Hon plaskade våldsamt i början men sen gick det lugnt och fint och hon gillade det. Hon simmade nästan 25 minuter! Med korta vilopauser. Inget kan trötta ut den hunden!

Sen blev det Smillas tur. Då blev Nóri helt hysterisk för att Smilla låg i vattnet och inte hon så hon gjorde ett jättehopp och hoppade i bassängen!!! Kan säga att kanten är hög, ungefär i brösthöjd så det var inget dåligt hopp hon utförde. Det värsta var att hon manglade ner Smilla totalt så hon kom under vattnet med Nóri över sig så det blev till att hala in Smilla i linan och Nóri fick vi tag på i nackskinnet och dragit henne intill kanten så hon kunde gå upp ur vattnet. Stackars Smilla! Vi hittade inget att binda Nóri i, bara ett rör från golv till tak men det vågade vi inte......tänk om hon dragit av det.....så hon fick bli torkad och sen gå ut i bilen och ha tråkigt....Kan säga att vi var rätt våta vid det laget, trots regnjacka på.

Resten av simtiden förflöt lugnt och städat med fina whippetar som tar det hela med ro. Smilla fick simma igen en gång så hon inte skulle minnas "överfallet" utan förhoppningsvis tycka att det var roligt. Men hon var lite stressad i vattnet och plaskade på för fullt. För Sunnys och Blondies del gick det bra och Nova simmade som vanligt bara med sina framben.

Sen när vi skulle gå kom hela personalstyrkan och klappade och pussade på våra vovvar. De hade inte mycket att göra där eftersom de skulle på ett möte senare i dag och då avgörs väl Blå Stjärnans öde om det skall läggas ner eller om någon annan tar över. Vi får hoppas på det bästa!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - Torsdag 14 mars 13:15


Försökte ladda upp 5 bilder, men det blev bara en. Får duga så länge.   10 grader varmt idag. Bilden är från Henriksberg, en lugn och stilla dag ...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:27

Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:17

Skottdagen idag     Sista dagen att jaga hjort med hund, ja inte bara hjort så klart men det är dom som behöver jagas här. Undrar just hur många dom skjutit denna säsongen. Alltför få med tanke på att det kryllar av dom... ...

Av Elisabeth - Söndag 4 feb 14:22


Eftersom det är första inlägget för i år säger jag GOTT NYTT ÅR   Ja, detta året har ju varit tufft kan man säga. Ja ända sen jul faktiskt. Det var då jag blev ensam efter att ha firat 54 jular ihop. Tur man har barna som stöd och stöttning oc...

Av Elisabeth - 27 december 2023 21:37

En elak cancer i tarm och lever  Han blev bara 75 år     ...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards