Direktlänk till inlägg 3 augusti 2009
Jag säger bara mmmmm...så gott...
Stek 3 kycklingfiléer (ca 600 g) tillsammans med klyftorna från en hel vitlök. Jag delade filéerna på mitten. Stek i rikligt med smör. Krydda med salt, vitpeppar och lite citronpeppar eller citronsaft.
Lägg över filéerna i ugnsform i 200 grader och låt dom eftersteka där en stund medan såsen görs.
Vispa ur stekpannan med 1 dl creme fraiche och 3 dl grädde och låt hälften av vitlöksklyftorna vara kvar i såsen. Resten serveras som tillbehör. Smaksätt med lite rosmarin. Vill man ha en slät sås så sila den.
Koka såsen lite och red av med 2-3 msk philadelphiaost.
Lägg i kycklingen i såsen och det är klart att äta.
Serverade fullkornsbulgur, broccoli, fetaost, ärtor och majs till och några vitlöksklyftor på toppen.
Smaklig måltid!
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 |
8 |
9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
15 |
16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 |
23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|