Direktlänk till inlägg 6 oktober 2012

VULKANÖN

Av Elisabeth - 6 oktober 2012 19:12

Den var vi på förra helgen


Det är inte så dramatiskt som det låter utan det är ett område i Tidaholm som heter så. Där finns Tidaholms Museum.


 

Vulkanön är en ö, omgiven av vatten (ja, vad annars)


 

Här inne kan man gå runt och se hur det var på den tiden Tändsticksfabriken fanns i Tidaholm. Intressant rundvandring. Men det var inte för den anledningen vi tagit oss dit utan det var för Eddie Meduza skull!!!


 


 


Det var en otroligt välarrangerad utställning om denna man. Det tog flera timmar att gå igenom allt och det var mycket intressant faktiskt.

Det var sista dagen vi var där men det talades om att det skall bli en permanent utställning om honom men i en något annorlunda form. Hur som helst var det mycket sevärt.


 

Här var gänget som var där, våra barn med respektive, lillaTindra och Ricci, som är kompis till Henrik


  


Efter besöket blev det en pizza i Tidaholm, innan vi for vidare till Härja, ett par mil därifrån. Där hyrde vi för drygt 30 år sen en torpstuga i några år. Nu är det ett par vänner till oss från Göteborg som hyr där. Vi åkte alltså dit och blev lite nostalgiska och så hade vi fika med och satt på "förstukvisten" och njöt i det fina vädret.


  

Idylliskt så det förslår


Därefter bar det iväg hemåt. Vi var såpass många personer så Tindra fick åka i vår bil för första gången. Det gillade hon. Högt och med bra utsikt. Men som litet barn hon är så somnade hon snart efter en lång dag.


 

Först lite bus där man skall säga "Vaaar är Tindra"?


 

"Dääär var Tindra"


 

Men snart sov hon så gott






 
 
margus

margus

7 oktober 2012 23:36

Härliga bilder. Det är nyttigt att göra utflykter! Tänk så skönt att vara barn och bara hänga med, mycket nytt och se och lära, och sen bara somna när man vill. Låta sig fraktas och ledas av 'dum som har hand um'et'. Bekymmerslöst. När vuxenlivet blir kämpigt från och till kan jag ibland längta tillbaka dit, för en kort stund.

http://margus.bloggplatsen.se

Elisabeth

8 oktober 2012 18:04

Ja det är lika bekymmerlöst som att vara hund!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - Torsdag 14 mars 13:15


Försökte ladda upp 5 bilder, men det blev bara en. Får duga så länge.   10 grader varmt idag. Bilden är från Henriksberg, en lugn och stilla dag ...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:27

Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:17

Skottdagen idag     Sista dagen att jaga hjort med hund, ja inte bara hjort så klart men det är dom som behöver jagas här. Undrar just hur många dom skjutit denna säsongen. Alltför få med tanke på att det kryllar av dom... ...

Av Elisabeth - Söndag 4 feb 14:22


Eftersom det är första inlägget för i år säger jag GOTT NYTT ÅR   Ja, detta året har ju varit tufft kan man säga. Ja ända sen jul faktiskt. Det var då jag blev ensam efter att ha firat 54 jular ihop. Tur man har barna som stöd och stöttning oc...

Av Elisabeth - 27 december 2023 21:37

En elak cancer i tarm och lever  Han blev bara 75 år     ...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards