Direktlänk till inlägg 14 januari 2012
Ja, eller vad det nu kallas. Hittade på detta själv...nästan!
Skär en kålrot i ca 1 cm tjocka skivor. Dela på mitten om kålroten är stor. Lägg det i en kastrull....
Slå på ½ liter vatten och en grönsaksbuljongtärning. Koka kålroten mjuk, vilket tar minst 20 minuter.
Fräs champinjoner i smör i en stekpanna. Här är det burkchampinjoner, men färska är säkert godare.
Gör en vit sås under tiden. Jag spädde med lite av spadet från champinjonerna.
Häll i champinjonerna i såsen
Lägg kålrotsbitarna i en ugnsfast form. Slå på såsen och riven ost överst. In i ugnen i 225 grader tills det hela fått lite färg, ca 10 minuter.
Färdigt
Riktigt gott var det. Serverat med stekta kasslerskivor, broccoli, majs och kidneybönor.
Smaklig måltid...för den som vill prova.
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|