Direktlänk till inlägg 31 december 2011

ETT GOTT SLUT....

Av Elisabeth - 31 december 2011 16:46

....önskar vi alla som vi känner och med nedanstående bilder så avslsutas år 2011.

 

Detta året har jag lagt ut 1083 bilder på bloggen. Inte lika mycket som tidigare år men det är ändå så det räcker till tycker jag.

I går gick vi en skön promenad med alla vovvarna ner till sjön. Solen sken och det var riktigt fint ute, trots avsaknad av snö. Härligt var det.


 

Solsken över trädtopparna


Kolla noga, i mitten på bilden vid skogen syns Läckö Slott, som lyser vitt i solen.


   

Så in i vassen mycket vass finns det


 

En hel del kantareller kan man också hitta


I går var jag också i ridhuset med whipparna och det var första gången för Vanessa. Hon sprang ungefär som Nóri brukar göra, alltså oavbrutet i en timme! Hon tyckte det var jättekul och så fanns det ju lite hästskit att äta också. Även de andra hundarna var väldigt alerta. Det var längesen vi var i ridhuset och det blir kanske inte så mycket mer. Vi har ju betalat för ett år, 2500:- och sen 100:- per timme vi varit där, så det har blivit ganske mycket pengar som blivit lagda på det. Måste hitta ett billigare ridhus!

Svårt var det att få till bra kort denna gången. Det var väl lite dåligt ljus så en massa bilder hamnade i papperskorgen.


Sunny, Nova, Vanessa, Smilla och Blondie


   

Alla leksaker som användes, men roligast är rattmuffarna


 

Vanessa


   


Vanessa och gamla Nova i full fart


 


 


   


 



   

Nova, snart 10 år


 

Sunny


 


 


 

Ha, ha, rolig bild va


 

Hundarna blev så smutsiga så alla blev badade vid hemkomsten


 

Dags att åka hem?


 

På hemvägen dök dess dovhjortar upp och jag hade ju kameran på sätet så det blev ett snabbskott och det blev ju ganska bra!




 
 
margus

margus

31 december 2011 22:44

Tittar in för att önska ett Gott slut och likaledes ett Gott Nytt År! Inte minst för charmtrollet Nòri som har det jobbigt nu. Tack för bildkavalkaden på sötnosen. Nu hoppas vi att det vänder.

http://margus.bloggplatsen.se

 
Helena

Helena

3 januari 2012 20:15

Fina bilder! Skaffa några spengummin istället för rattmuffarna - de är perfekta i ridhuset eftersom man kan skölja av dem efteråt. dessutom älskar hundarna dem!

http://gazolinquince.blogspot.com

Elisabeth

3 januari 2012 21:02

Var köper man spengummi? Lantmännen kanske?

 
Ingen bild

Ulrika

7 januari 2012 18:44

Oj, vad kul att se slottet från den sidan. Vi har varit där tre gånger i år och det är så himla fint!
Vilken bra idé med ridhuset! Kanske vore nåt för våra basenjisar som inte heller kan/får springa lösa jämt i skogen. Nu utnyttjar vi mörkret, jodå de är allt lite mörkrädda. Så med reflexväst och/eller blinkhalsband kan iallafall tjejerna springa lösa då de inte springer långt från mig i mörkret.

Elisabeth

8 januari 2012 00:18

På originalbilden ser man slottet ännu tydligare men i bloggen gör man ju bilderna mindre men det syns ändå. Skulle aldrig våga släppa våra i mörkret, de skulle säkert springa på något och skada sig, de har ju så bråttom jämt, ibland går det fortare än vad som är hälsosamt, men ridhus är ju bar men dyrt om man är själv om det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - Torsdag 14 mars 13:15


Försökte ladda upp 5 bilder, men det blev bara en. Får duga så länge.   10 grader varmt idag. Bilden är från Henriksberg, en lugn och stilla dag ...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:27

Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:17

Skottdagen idag     Sista dagen att jaga hjort med hund, ja inte bara hjort så klart men det är dom som behöver jagas här. Undrar just hur många dom skjutit denna säsongen. Alltför få med tanke på att det kryllar av dom... ...

Av Elisabeth - Söndag 4 feb 14:22


Eftersom det är första inlägget för i år säger jag GOTT NYTT ÅR   Ja, detta året har ju varit tufft kan man säga. Ja ända sen jul faktiskt. Det var då jag blev ensam efter att ha firat 54 jular ihop. Tur man har barna som stöd och stöttning oc...

Av Elisabeth - 27 december 2023 21:37

En elak cancer i tarm och lever  Han blev bara 75 år     ...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards