Alla inlägg under april 2011

Av Elisabeth - 17 april 2011 19:13

I dag var det whipparnas tur att springa nere vid sjön. Vi delade på oss denna helgen med hundarna. Ibland är det lugnare så!!! Lika fint väder som i går.


 

 

  Smilla mitt i språnget


  Nova


  Smilla mitt i språnget


  Smilla och Sunny


  Vad äter du på Nova, undrar Blondie


  Sunny


  Nova


  Full fart


 

ANNONS
Av Elisabeth - 16 april 2011 20:34

I dag var det premiärbad för Nóri. Det var säkert inte varmt i vattnet men vad gjorde det när tillfälle gavs att bada.


 

 

Tre ringar i vattnet efter tre skutt


 

 

 


Oj, pinnen sjönk visst 


 

ANNONS
Av Elisabeth - 10 april 2011 18:19

Äntligen mindre blåsigt och varmare. Underbart att kunna ha dörren öppen och hundarna kan gå ut och in som dom vill och ligga i solen och njuta.


  Nóri 15 månader


  I dag drog tranorna förbi


 

Mycket vatten i ån som rinner ut i Vänern


  Stiltje


 

Vågskvalp mot tången


  Njutbart


  Soldyrkande Blondie


  Nóri och Blondie


 

  
Smilla, Blondie och Nóri på en pläd på "gräsmattan" Ja så ser den ut efter allt rejsande som Nóri gjort. Funderar på att lägga grus i stället för gräs. Det kommer aldrig bli någon gräsmatta!


 

Smilla och Blondie


  Sunny

Av Elisabeth - 5 april 2011 21:07

Nu är kloningens tid inne! Snart infaller årstiden då man skulle vilja vara klonad för att kunna göra allt man vill. Det börjar redan 16 april. Då skall jag på en heldag med Lars Fält i Mariestad. Jag går SKK:s uppfödarutbildning och har precis avslutat delen Utfodring och nu påbörjat Valpens beteende. Det skall bli jättekul och intressant. MEN den 16 april har Whippetklubben en viktig träff i Lenhovda som bl.a handlar om RAS. Det skulle man ju verkligen vilja åka på. Sen krockar som vanligt min födelsedag med Tånga Hed men det gör ju inget. Midsommar i Norrköping med WR och utst. krockar med mågens 40-årsdag. Sen är det Play A While träff i Mora och då är vi väl på väg till Vilsta. Man passerar inte Mora precis på vägen dit. Sen krockar LC i Norberg och SKK i Ransäter med lilla Tindras 2-årsdag. Jaa, herregud, vad gör man? Man KAN bara vara på ett ställe i taget, eller?

Av Elisabeth - 5 april 2011 18:45

I dag har alla 5 vovvarna varit på Tassrelax och simmat. Det är så att jag har betald tid där som jag inte utnyttjat och nu när Blå Stjärnan gått i konkurs så kom snålheten upp i dagsljuset och jag tänkte att den tiden måste användas.

Så det blev 80 minuter i bassängen. Vi fick vara där på egen hand, det fanns ingen personal där. Men det var överenskommet så, jag har ju varit där många gånger så det var inga problem att använda grejerna eller så. Tänkte ta både kort och filma men korten blev med "alienögon", gula och gröna, ilsket lysande. Filmen blev väl sådär men den har jag inte gjort i ordning så den kommer kanske längre fram.

Nóri fick simma först. Hon plaskade våldsamt i början men sen gick det lugnt och fint och hon gillade det. Hon simmade nästan 25 minuter! Med korta vilopauser. Inget kan trötta ut den hunden!

Sen blev det Smillas tur. Då blev Nóri helt hysterisk för att Smilla låg i vattnet och inte hon så hon gjorde ett jättehopp och hoppade i bassängen!!! Kan säga att kanten är hög, ungefär i brösthöjd så det var inget dåligt hopp hon utförde. Det värsta var att hon manglade ner Smilla totalt så hon kom under vattnet med Nóri över sig så det blev till att hala in Smilla i linan och Nóri fick vi tag på i nackskinnet och dragit henne intill kanten så hon kunde gå upp ur vattnet. Stackars Smilla! Vi hittade inget att binda Nóri i, bara ett rör från golv till tak men det vågade vi inte......tänk om hon dragit av det.....så hon fick bli torkad och sen gå ut i bilen och ha tråkigt....Kan säga att vi var rätt våta vid det laget, trots regnjacka på.

Resten av simtiden förflöt lugnt och städat med fina whippetar som tar det hela med ro. Smilla fick simma igen en gång så hon inte skulle minnas "överfallet" utan förhoppningsvis tycka att det var roligt. Men hon var lite stressad i vattnet och plaskade på för fullt. För Sunnys och Blondies del gick det bra och Nova simmade som vanligt bara med sina framben.

Sen när vi skulle gå kom hela personalstyrkan och klappade och pussade på våra vovvar. De hade inte mycket att göra där eftersom de skulle på ett möte senare i dag och då avgörs väl Blå Stjärnans öde om det skall läggas ner eller om någon annan tar över. Vi får hoppas på det bästa!

Av Elisabeth - 3 april 2011 22:23

Ja det är inte det lättaste, speciellt inte när det finns 4 tjejer att välja på.

Dessutom får jag välja först. Har tittat på de små i dag när de är 4 veckor. Inte lätt att ställa dom på bordet så det blev som det blev. Lite ser man ju i alla fall.


  Valp 1


  Valp 1


  Valp 1


  Valp 2, mamman i bakgrunden


  Valp 2


  Valp 2, lite sömnig


  Valp 3


  Valp 3


  Valp 3


  Valp 4


  Valp 4


 Valp 4

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tassar både här och där med Blogkeen
Följ Tassar både här och där med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se