Alla inlägg under oktober 2010

Av Elisabeth - 6 oktober 2010 18:22

Vi har köpt en ny bil. Ja, inte ny men nyare än den andra. I Staffanstorp hittade vi den. Inte så nära precis men de är svåra att få tag på så man får passa på när man hittar en man vill ha.

 

  

Samma sort som den andra (Mercedes Sprinter) men 1 meter längre och grå i stället för vit. Vi får inte plats med alla grejer som skall med när vi är ute och säljer. Ännu har vi inte börjat använda den för först så skall alla hundburar monteras bort från den andra och in i denna och det är inte gjort på en kafferast. Sen skall den gamla säljas. Skall bli roligt att fixa iordning den grå.


Just nu håller vi på och bygger en ny voljär till fåglarna. Den gamla rasade nästan ihop. När den är klar blir det läge för biljobb.


I kväll är det "Bonde söker fru". Säger varje år att jag inte skall se men så tittar man liiiiite första gången och sen rullar det på. Nu är det ju lite mer läge för TV tittande när det är mörkt och trist ute.

Av Elisabeth - 6 oktober 2010 18:08

En helt sanslös bok om Ozzy Osbournes liv och leverne!

 

  

"Ozzy Osbourne är rockstjärnan som har levt hårdare än de flesta. Tagit fler droger. Druckit mer sprit. Pendlat mellan fattigmansliv och lyxliv. Träffat varenda kändis värd namnet. Haft en egen dokusåpa. Nu har han skrivit om hela den cirkus som varit och fortfarande är hans liv. Från den tuffa uppväxten. via de galna åren med Black Sabbath. till en sann familjelycka med frun Sharon och fem barn. I boken berättar han om allt, som han kommer ihåg" (citerat från bokens baksida).


Har ännu inte läst hela men den är hur bra som helst! Vilken människa!!! Att han över huvudtaget lever!!! Inget liv att eftersträva precis men kul att läsa om!



Av Elisabeth - 2 oktober 2010 18:34

Helst vill man bara vara hemma när man är ledig (om man inte skall ut med husvagnen eller så) men så har man lite "måsten" att ta hand om, bl.a att hälsa på pappa. Har väldigt länge tänkt ta med en hund till hemmet (det är tillåtet) Där är ofta en i personalen som har sin söta tibetansk spanielvalp med. Självklart så hade jag tänk att ta med Fejdi i första hand men det blev ju aldrig så, tyvärr. Glada Fejdi hade gjort succé! Men i dag fick det bli Blondie. Pappa blev väldigt glad att få klappa på Blondie så jag kommer nog att ta med dom andra också var och en framöver (njaa, kanske inte Nóri).


  

Fick invigt Rustabädden som jag tänkte Blondie skulle lägga sig på....


  

....men hon tyckte bättre om pappas säng. Så fick det bli. Snyggt när ögonen matchar kudden, eller hur?


På hemvägen sen så fick jag se ett whippetekipage på vägen och tänk att det var Cream som var ute och gick med sin matte. Vilken tur att jag kom just då. Cream har ju Fejdi och Muscot som föräldrar så det var kärt att få se honom. Det var som om Fejdi satt i mitt knä för han hoppade naturligtvis rätt upp i knät på mig och "morrgurglade" ända från djupet av magen. Det är så charmigt. Nu har vi inga kvar som gör det. Fejdi och även Muscot gjorde det ofta.


  

Sötpojken, Gullecream, så lik sin mamma....


  

Det blev kallt att stå vid vägkanten och pladdra, så hej med dig Cream.


I morgon är det KM i Kode (LC + utst.) då kommer vi att träffa Nóris uppfödare. Det skall bli väldigt roligt.

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards