Alla inlägg under mars 2010

Av Elisabeth - 12 mars 2010 18:09

Nóri har nu blivit 10½ vecka. Hon har börjat springa mot altandörren när hon blir kissenödig och hinner man bara uppfatta det så händer inget inne. Nu hinner man ju inte det varje gång men det är ju ett framsteg varje gång det blir. Nu är hon dessutom gärna ute i snön för det är mildare ute och så leker hon med Blondie och Smilla. Lite pipig är hon när man går med henne i koppel ibland och jag vet inte riktigt vad det är hon vill eller inte vill, men det växer nog bort!

Kunde inte motstå att ta nya bilder där hon ligger i kökssoffan som är en favoritplats. Hon både tar sig upp och går ner från soffan själv. Än har hon inte hoppat över armstödet och ner utan kryper liksom ur. Det är bra det!


  

Blir det bra så...


 

...eller så... 


  

...eller i profil...


  

...eller pussmunnen så här...


  

...eller skall jag visa mina krokodiltänder...



Av Elisabeth - 12 mars 2010 12:31

Usch i dag fick jag t o m stanna hemma från jobbet. Jag snorar och snörvlar och hostar och nyser!

Då skall man inte servera mat till barn. Alltså blev jag hemma i dag. Det har nog inte hänt på de senaste åren att jag varit hemma och sjuk. Kan inte minnas när det var ens.

Har slappat och tittat på lite DVD:er som legat och väntat på att bli tittade på.

Har inte ens varit ute med hundarna, det har husse gjort, sen har jag bara släppt ut dom i trädgården. Det blev ju fint väder, morgonen började med snöglop. Men nu porlar det igen för fullt.

Skall på 13 årskalas i morgon är det tänkt. Äldsta barnbarnet fyller tonår. Hoppas jag är bättre då så vi kan åka. Nóri skall få åka med och det blir ju en ny miljö för henne med flera barn och några marsvin att hälsa på.


Av Elisabeth - 11 mars 2010 18:37

Nu är pappas lägenhet helt tom. Skall lämna över nycklarna till nya ägarna vilken dag som helst. Det känns väldigt skönt.


  

Tomt kök


  

Tomt vardagsrum med biabädd i mitten


  

Vardagsrum


  

Vardagsrummet i sina rätta färger


  


  

Gott med lite valpfoder mitt på dan.


Nóri fick ju följa med för det känns inget vidare att lämna henne hemma ensam med de andra. Så det blir ju samtidigt miljöträning. På hemvägen åkte vi in och hälsade på hos Cream och han blev jätteglad (som vanligt) Alltid glad, han har ju Fejdi till mamma! Nóri är också alltid glad och orädd.


  

Efter en sån här dag kommer tröttheten och gör sig påmind och då är det gott att sova bredvid Smilla hemma i slitna TV soffan.



Av Elisabeth - 10 mars 2010 22:22

Ja då var anmälan gjort till första LC provet för i år. Ja, det allra första går förstås nere i Skåne ett par veckor före men det har jag inte anmält till. Till Elmia däremot åker vi. Där skall ett internationellt prov anordnas. Hoppas våren har kommit tills dess, alltså till den 24/25 april.


Däremot känns det väldigt osäkert om vi kan åka till Vilsta (Eskilstuna) till påsk. Då har whippetklubben både officiell utställning och klubbmöte. Jag tror inte att husvagnen är framskottad tills dess. Vågar nog inte anmäla. Jättesynd för jag hade tänkt hämta två trippelpriser, till Sunny och Blondie. I annat fall så får jag dom hemsända men det är ju alltid roligt att hämta på plats. Lite festligare är det ju, än att gå till brevlådan!

Anmälan går ut om två dagar....

Sen är det ju också så att vi kan inte ta med Nóri in på utställningsområdet eftersom hon inte är 4 månader, bara 3. Trist, men så är det.


Däremot skall jag börja valpkurs med henne den 29 mars. Konstigt att man får gå valpkurs med en som är 3 månader men inte vara på en utställningsplats. Smittorisken borde väl vara densamma?!

Det skall i alla fall bli väldigt roligt.

Av Elisabeth - 9 mars 2010 18:33

Nu tycker man inte det är så kallt när det är 8 minus längre. Konstigt vad man vänjer sig. Solen gick upp på en underbart vacker himmel. Det  var både soligt och dimmigt.


  

Var tvungen att stanna och ta kort på väg till jobbet


  

Hundarna njöt i solen på bänken. Muscot ser ut att ha somnat.


  

Blondie och Nóri leker.


  


  

Full fart på dessa två.



Av Elisabeth - 6 mars 2010 20:24

Efter all lek och stoj i snön mitt på dagen som kom Dexter (Smillas bror) på besök. Matte och husse var sååå nyfikna på vår nya valp. Hon är väldigt lik Dexter i färgen och de fann varann direkt. Herregud vad kul de hade. De var också ute i snödrivorna och sprang.

  


  

Dexter och Nóri springer i full fart.


  

Dexter


  

Nóri fick presenter också.....rosa.....som den tjej hon är.....


Ja, efter denna roliga dag var den lilla tjejen riktigt trött och sover nu så gott så gott.


Av Elisabeth - 6 mars 2010 20:14

Underbart fint väder mitt på dagen, efter en uschligt kall morgon.

Några av hundarna var ute en lång stund i trädgården och hade kul i snön. Både Blondie och Smilla leker nu med Nóri och det känns bra.


  


  

Brant värre men hon ger sig inte den lilla, för upp skall hon. Det ser inte så brant ut men det var 1 meter högt. Snön gick upp till halva voljären och den är 2 meter hög.


  


  


  


  

Blondie och Nóri


  


  


  


  


  




Av Elisabeth - 4 mars 2010 18:22

Ja, så lät det från fyra olika håll när vi i dag var i Mariestad för lite miljöträning. Att ingen gissar rätt ras det är ju ganska självklart men det var heller ingen som ens hade hört talas om rasen Magyar Agar. Man får förklara att det är en ungersk vinthund som kommer att se ut ungefär som en greyhound. Då fattar de flesta.

Nóri har åkt hiss i dag. Vi var i pappas lägenhet för nästan sista gången. Lägenheten är nu såld och vi skrev papprena i dag. Nóri var med och fick som sagt åka hiss och det var inga problem. Det är ju ingen vanlig hiss utan den väsnas mer och är som en varuhiss ungefär.

Sen promenerade vi i stan lite i snålblåsten och var också inne i zooaffären och handlade lite, mest för att Nóri skulle få gå in någonstans. Det är ju inte så många ställen man kan ta hunden med in.


  


  


  

Hon skötte sig jättefint och bajsade precis utanför en videobutik. Duktig flicka!! (Vi tog naturligtvis upp skiten)

Bilresan hem sov hon som en stock i husses knä. Väl hemma var det full fart och hon var jätteglad att träffa flocken igen. De andra var faktiskt också glada och välkomnade henne med bus och lek.

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards