Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009
Står inför ett delikat dilemma. Skall laga mat utan smör och grädde! Får nämligen besök i morgon av en som inte tål mjölk alls. På något sätt blir det tråkigt. Eller också är det för att man inte är van. Inte här hemma i alla fall. På mitt jobb (skolkök) är det dagligen avvikande koster, därför är det så gôtt att få frossa lite hemma när man lagar mat.
Kom nästan inte på något som inte innehåller mjölkprodukter. Dålig fantasi?
Det fick bli kalops som jag precis tryckkokat färdigt. Till efterrätt då? Fruktcocktail på burk! Jovisst det är gott men inte så roligt att bjuda på. Har köpt vaniljvisp gjord på havre, vet inte hur gott det är men vi andra kan ju ta riktig grädde på ifall det smakar illa.
Man kan ju vara glad att man tål allt, hittills i alla fall. Man skall ju aldrig säga aldrig, allergisk och sjuk kan ju vem som helst bli. Så det gäller att ta vara på tiden och njuta av livet och maten....och lite till.....
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
24 |
25 | |||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
31 | ||||
|